Recursos gratuïts per aconseguir els teus objectius de salut i tenir la vida que mereixes

Aconseguir els teus objectius nutricionals i tenir la vida que mereixes, mai havia estat tan a prop

Com planificar un menú setmanal saludable en tan sols 15 minuts? Sí, és possible. Aquí t’ho expliquem.

Moltes vegades no disposem del temps necessari per organitzar una cosa tan «aparentment» fàcil com un dinar, i no parlem de fer menús i grans elaboracions. Per això he creat aquesta guia, on t’explico com en 15 minuts pots elaborar un menú equilibrat, variat i saludable per a tota la setmana i que a més et permetrà tenir més temps per a tu i t’ajudarà a ser més eficaç a la cuina.

Receptes per dir prou a l’estrenyiment

Si no vas al bany de forma regular, et sents angoixada i tens sensació de pesadesa, els consells que t’ofereixo amb aquesta guia t’ajudaran a millorar aquests símptomes. Ens hem acostumat a tenir aquestes sensacions, però hi ha solució. I comença per menjar aliments que ens ajudin a tenir una alimentació equilibrada. Aquest serà el nostre punt de partida primordial per aconseguir-ho!

Les pautes per tornar a la rutina després de les festes

A quants no ens ha passat? que durant les festes ens inflem a menjar i a beure. A més de consumir aliments que; probablement no estem acostumats i el nostre sistema digestiu ho nota. No saps què menjar i no vols deixar de menjar perquè saps que això tampoc és bo? Amb aquesta guia m’enfocaré al pas a pas per tornar a recuperar els teus hàbits i netejar l’intestí perquè puguis completar una bona digestió i absorbir tots els nutrients (vitamines, minerals, carbohidrats…)