WEBINAR GRATUÏT

COM COMENÇAR A MENJAR SA I SENSE ESTRÈS

Estratègies senzilles per iniciar un camí cap a una alimentació saludable i equilibrada, sense pressió ni ansietat

WEBINAR GRATUÏT

COM COMENÇAR A MENJAR SA I SENSE ESTRÈS​

Estratègies senzilles per iniciar un camí cap a una alimentació saludable i equilibrada, sense pressió ni ansietat

Un webinar que et servirà per prendre acció, una hora en la que concretarem, a través d’exercicis pràctics, com començar el camí cap a una alimentació més saludable i equilibrada, allunyant-te de l’estrès i la pressió associats amb les decisions alimentàries.

Evitaràs que et torni a passar el que et passa sempre, que acabis menjant aliments que no t’aporten res, que et sentis malament amb el teu cos i perdis tota la motivació per tornar-ho a intentar.

Durant la sessió, descobriràs com iniciar un camí cap a hàbits alimentaris més positius i duradors, sense sentir-te agobiada o desmotivada. Aprendràs a establir objectius d'alimentació clars i assolibles, que t'ajudaran a progressar de manera constant cap a un estil de vida més saludable.

14 de maig 19:00h per Google Meet

Durada: 60 minuts

Uneix-te ara i reserva la teva plaça per aconseguir una alimentació sana i sense estrès.

Estàs orgullosa de tot el que has aconseguit a la vida, però no tens temps per gaudir-ne i la teva salut en pateix les conseqüències. Saps que si no tens salut, res té sentit. Probablement et sentis atrapada en una vida que no et deixa parar i no saps com organitzar-te, com viure sense ansietat i com tenir una alimentació més saludable.

Perquè no només ets el que menges, també ets com ho menges, el que sents quan menges i amb qui comparteixes aquestes estones. Tots els teus hàbits tenen un impacte en la teva salut, però no saps per on començar i perquè et costa tant mantenir-los en el temps.

EN AQUEST WEBINAR T’AJUDARÉ A POSAR-T’HO FÀCIL, SABRÀS PER ON COMENÇAR I MANTINDRÀS EN EL TEMPS UNA ALIMENTACIÓ SANA I SENSE ESTRÈS

Has intentat millorar la teva alimentació moltes vegades però a més de sentir que ho has de fer tot amb pressa i amb pautes de molta exigència, al poc temps has tornat a la dinàmica que tenies abans de començar.

En els meus 5 anys d’experiència acompanyant a moltíssimes dones a canviar els seus hàbits i a millorar la seva alimentació sense estrés i constància, vaig identificar els 3 pilars bàsics que sempre estan presents si volem aconseguir amb èxit tenir una vida plena de salut i benestar. 

En aquest webinar t’explicaré els pilars sobre els quals baso la meva vida per tenir una alimentació sana i sense estrés, perquè visquis amb coherència, amb organització i flexibilitat.

Una única sessió de 60 minuts en directe, dimarts 14 de maig a les 19:00 en la que aprendràs a:

Identificar les fonts principals d’estrès relacionades amb l’alimentació: a través d’exercicis reflexius podràs reconèixer emocions que et porten a prendre decisions alimentàries poc saludables.

Establir un petit pas inicial cap al canvi: Crearas un objectiu específic i factible per millorar la teva alimentació, que puguis començar a implementar immediatament després del webinar.

Si sents que vols un impacte positiu en la teva vida i en els que t’envolten, si ets conscient que necessites vitalitat per tenir ganes de gaudir de bons moments sense cansament i amb il·lusió, t’espero al webinar per compartir-te què necessites per millorar la teva alimentació, vivint amb calma, sense estrès i menjant el que vulguis.

No et perdis aquesta oportunitat única per alliberar-te de l’estrès relacionat amb l’alimentació i iniciar una transformació cap a una relació més positiva amb els aliments i amb tu mateixa. Uneix-te i comença a menjar de manera més sana i equilibrada, sense estrès ni ansietat!

Em presento, si no em coneixes

Sóc la Maura Vallverdú, dietista experta en canvi d’hàbits i gestió emocional. 

Entenc perfectament la situació en la que vius, jo també ho he viscut.

La feina, la casa, les nenes, oposicions i inquietud per fer créixer un negoci.

Per això necessitava prioritzar i gestionar el temps amb eficiència a la vegada que cuidava del meu cos per dins i per fora.

 

COM COMENÇAR A MENJAR SA SENSE ESTRÉS

I descobreix estratègies senzilles per iniciar un camí cap a una alimentació saludable i equilibrada, sense pressió ni ansietat