El plat únic ideal per tenir un cos perfecte

Saps quina és la diferència entre un plat únic i un únic plat?

No, això no va de jocs lingüístics encara que pugui semblar-ho.

Moltes vegades ens pensem que si fem un “plat únic” estem menjant de manera equilibrada i sana perquè mengem menys quantitat. Però no ens equivoquem, menjar un plat de macarrons, unes llenties amb oli o un plat d’arròs no són un plat únic, són un únic plat!

I quina és la diferència doncs?

El que fa que un plat pugui tenir la consideració d’únic és una cosa tan fàcil o tan difícil com que ens aporti tot el que necessitem. Menjar un plat únic acostuma a ser molt beneficiós per nosaltres perquè, tal i com funcionen els àpats a Espanya en general, sovint acabem menjant molt més del que necessitem. Amb el sistema de primer plat, segon i postres, no és estrany que després necessitem descansar una estona o fer la migdiada, perquè tota la nostra energia va dirigida a la digestió.

És per això que un bon plat únic ens pot ajudar a reduir les calories que consumim i alhora aportar-nos tot allò que el nostre cos necessita. Això sí, ja hem vist que no n’hi ha prou amb bullir pasta! Per poder crear un bon plat únic, que ens ajudi a millorar la nostra salut, hem de conèixer molt bé els grups d’aliments, i distingir quins nutrients ens aporta cada component.

Prem el play i t’ho explico perquè comencis a fer els teus plats únics saludables!

Deixa les teves idees de plat únic als comentaris!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subscriu-te al meu newsletter