La solució per tenir salut i una vida equilibrada

Tinc una mala notícia… les solucions màgiques no existeixen!

Però no tiris la tovallola encara!

Sé com n’és de frustrant voler aconseguir un objectiu, sigui quin sigui, tant si és perdre aquells quilets de més per sentir-te més a gust com tenir la constància d’anar al gimnàs un parell o tres de cops la setmana. Quan et proposes un objectiu i no aconsegueixes donar-li una continuïtat ni agafar una rutina, acabes abandonant i, el que és pitjor, acabes sentint-te malament amb tu mateixa. I això, a part de no fer-te avançar, és perjudicial per la teva salut, tant física com mental…

Et dic un secret que a mi m’hagués agradat saber des de molt abans? La clau per aconseguir els teus objectius és el procés. Centrar-te en petits passos concrets, en els hàbits que pots implementar en el teu dia a dia, de mica en mica i sense aclaparar-te. No es tracta de voler un cos 10 en dos mesos perquè et seré molt sincera: això no passarà. Però si apliques petites accions, cada dia una mica més, s’aniran acumulant i t’aproparan cada cop més a allò que vols.

I creu-me, això et farà sentir molt bé, t’ho prometo! No et pensis que soc una persona súper estricta ni ordenada, perquè no és així! L’únic que m’ha portat fins aquí ha sigut el meu objectiu de prioritzar-me, i tot el que faig cada dia va dirigit a tenir la vida que vull.

Vols saber els meus secrets per fer-ho tu també?

Escolta aquest àudio i descobreix aquelles coses que pots començar a aplicar!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subscriu-te al meu newsletter