l’important és començar

No tinc temps, tinc molta feina, estic cansada, és avorrit, no sé cuinar… Et sonen? Segurament sí, perquè són excuses que absolutament tothom ha fet servir alguna vegada.

El problema, allò que ens porta a dir-les, acostuma a ser marcar-nos una meta massa llunyana o massa abstracta. Què passa quan diem “vull anar 5 dies a la setmana al gimnàs”, “vull menjar dues peces de fruita i un plat de verdura cada dia” o simplement “vull començar a menjar millor”? Doncs que probablement duraràs dos dies intentant-ho, i això si és que comences.

I és que tot això és normal, i la solució, com gairebé sempre, depèn de nosaltres. I no es tracta de tenir més força de voluntat, de ser més persistent o de ser més valenta: es tracta de ser més amable… Amb tu mateixa!

Marca’t metes realistes pels primers dies i deixa aquests grans propòsits com a metes a llarg termini, i veuràs com van arribant soles. I és que quan comencis a implementar els primers canvis i vegis que et trobes millor, que ja no tens estrenyiment, que no estàs inflada… Tornar a menjar com abans ja no et semblarà una opció.

Vols que aquest sigui el primer dia de la teva nova vida? Escolta l’àudio i digue’m què en penses!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subscriu-te al meu newsletter