Per on començo a cuidar-me

Parlem dels canvis! Moltes vegades volem emprendre un camí cap una vida saludable, equilibrada i on ens sentim i veiem bé en el nostre propi cos, però la idea d’embarcar-nos en aquest viatge ens pot arribar a desbordar. Són tantes les coses que veiem per fer que no sabem ben bé com afrontar-ho, i és molt possible que acabem per deixar-ho córrer. Per això m’agradaria compartir amb tu el pas més important a l’hora de començar a tenir cura de tu mateixa i del teu cos, encara que soni com un clixé: abans que res, has de tenir clar que la persona més important de la teva vida ets tu, i que ets l’única que t’acompanyarà des del primer dia fins a l’últim. Ningú millor que tu sap què necessites, de què gaudeixes i, en definitiva, com cuidar-te de la millor manera.

No et vull dir que el camí cap al benestar autèntic tingui una fórmula màgica, perquè la única manera d’aconseguir-lo és gràcies a la constància i la convicció. Moltes vegades ens fem propòsits al gener o al setembre, aprofitant nous inicis, on la gran majoria giren al voltant d’hàbits saludables… Però en poques setmanes ja els hem abandonat. I això, per què? És cert que la vida està plena d’imprevists i situacions més o menys complicades, però el principal problema és que poques vegades ets la teva autèntica prioritat. I això ha de canviar! Si el que vols és millorar problemes que realment et preocupen, has de començar a deixar que les excuses passin a un segon pla.

Quan et sembli que tens altres coses més importants de què ocupar-te, el meu consell és que pensis una cosa: quina és l’alternativa a no cuidar-te en allò que hagis decidit? Segurament, a llarg termini t’acabarà portant problemes de salut. És possible que d’entrada no ens n’adonem, però portar una vida desordenada té conseqüències: cansament excessiu, problemes digestius, estrenyiment, alteracions a l’estat d’ànim… A més de la frustració per no haver complert els propis objectius.

Ara sí, et proposo iniciar juntes un camí cap al següent nivell del benestar, on ens focalitzarem en allò que vols aconseguir i en els motius que hi ha darrere, aprenent a fer-los servir com a motor per impulsar el canvi que busques.

Prem el play i escolta l’àudio on t’explico per on començar a cuidar-te i et dono eines i estratègies concretes per iniciar aquest viatge. Estàs llesta per descobrir quina és la millor manera de començar a tenir èxit en l’objectiu que et marquis?

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subscriu-te al meu newsletter