Com gaudir de la revetlla de Sant Joan sense culpa

M’encanta la nit de Sant Joan!

És l’entrada a l’estiu i moment de posar-nos pantalons curts i samarretes de tirants i és quan comencem, si no ho hem fet abans, a jutjar el nostre cos i a sentir-nos malament per menjar coca.

Quin sentit té culpar-te aquesta nit i no deixar-te fluir en les emocions positives que pot tenir per tu?

Per mi Sant Joan és tradició, diversió, companyia i coques. Si, a casa meva no hi ha any que no mengem coca. Potser l’únic any que no ho vaig poder fer va ser quan em van dir que patia intolerància al blat i durant 6 mesos no en vaig menjar. Aquell any la meva coca va ser un cheescake, envoltada d’olors de llardons i polvora.

De tota manera, tampoc cal que et mengis totes les coques de la pastisseria.

Quan parlem de dieta sempre pensem en restricció pero quan ens referim a nutrició no només és el que mengem, és una nit que compartim amb amics o familia, estem parlant de tradició, de felicitat, de relaxar-nos.

 

Allibera’t de les emocions que no t’ajuden en el teu benestar

 

Tot el que penses, el que et dius i com et sents quan penses en menjar també impacta en el teu cos. Investigar i reflexionar sobre les causes que et porten a fer-ho és molt important per reduir tensions i gaudir del que menges.

L’impacte que les emocions que es desperten la revetlla de Sant Joan, tindran unes conseqüències molt més positives que el que pugui fer un tall de coca una nit l’any, que de fet, el seu impacte pràcticament insignificant respecte del que realment impacta, que és el que menges cada dia.

El resultat de la teva salut no només són les emocions i el què menges sinó també la qualitat del que menges, hi poses atenció?

Gaudeix de la revetlla de Sant Joan sense culpa

Sobre tots aquests temes en segueixo reflexionant a l’audio, apreta el play i comparetiex els teus comentaris

 

Que tinguis molt bona revetlla!

Quina és la teva coca preferida?

Maura

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subscriu-te al meu newsletter