La solució al teu problema d’estrenyiment

Si ets d’aquelles persones que s’han d’esforçar quan van al lavabo i potser inclús senten dolor, això t’interessa. T’explico com solucionar l’estrenyiment de manera natural.

L’estrenyiment és un problema molt freqüent, però això no vol dir que sigui normal. No l’hem d’acceptar com a part de la nostra realitat, sinó que hem d’intentar eliminar-lo… I quina és la manera de fer-ho? Doncs, primer de tot, cal trobar-ne la causa.

Al final, quan tenim estrenyiment el nostre cos ens està avisant que hi ha alguna cosa que no funciona del tot bé. Si enlloc d’escoltar-lo no li prestem atenció, allò que falla pot acabar desembocant en una altra patologia. Per tant, és important diferenciar si aquests problemes en anar al lavabo són un fet puntual que pot coincidir amb algun dels nostres hàbits (no fer esport, anar de viatge, prendre algun medicament…), o si és una situació que s’allarga en el temps.

Sigui quina sigui la resposta, no et desesperis! Escolta l’àudio que et deixo a continuació i t’explico com identificar les causes que poden provocar el teu estrenyiment per què puguis actuar i solucionar el problema de manera definitiva!

 

 

Si la informació t’ha estat útil, comparteix-la amb qui li pugui interessar perquè segur que coneixes algú que també pateix aquest problema que té una solució més fàcil del que ens pensem i la podem ajudar.

Aprofito per recomanar-te, si encara no ho has fet, que et descarreguis la guia «Recupera la teva salut intestinal de manera natural» si vols començar a posar fil a l’agulla.

Espero que l’article t’hagi despertat l’interés per començar a observar quines són les causes que provoquen l’estrenyiment.

Una abraçada i moltes gràcies per deixar-me formar part del teu món.

Maura

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subscriu-te al meu newsletter